projecten aannemersbedrijf De Combi AmsterdamAannemersbedrijf De Combi Amsterdam is sinds 1972 actief in de bouwsector en is van alle markten thuis. Bouwen, renoveren en onderhouden van vastgoed is voor ons vanzelfsprekend. Bouwen kan namelijk iedereen, maar bouwen op basis van maatwerk is een ander verhaal. Dit laten wij graag terugkomen in onze bedrijfsstructuur, maar bovenal in de werkwijze. Aan de hand van een duidelijke, klantgerichte missie en visie bouwen wij met de speerpunten kwaliteit, betrouwbaarheid en kostenbeheersing op een effectieve manier aan resultaat. Voor ieder project, zowel zakelijk als particulier. En juist dat resultaat maakt dat bouwen op aannemersbedrijf De Combi Amsterdam nu en in de toekomst ook vanzelfsprekend is. Bij ons aannemersbedrijf staat u als klant centraal. Tevens hebben wij een zeer grote betrokkenheid naar onze vaste klanten en mogelijk nieuwe klanten. Uit ervaring leert dat onze relaties vaak langdurig zijn. We gaan niet alleen voor eenmalig scoren, maar voor continuïteit. Voor onze vaste klanten staan wij altijd klaar.

Aannemersbedrijf met een landelijke dekking

Wij zijn een financieel sterk aannemersbedrijf dat zelfstandig de opdrachtgevers een zo compleet mogelijke dienstverlening aanbiedt. Met de centrale ligging is het mogelijk om een landelijke dekking te realiseren. Bent u op zoek naar een organisatie met verstand van bouw, welke klant- en servicegericht te werk gaat met de juiste certificeringen? Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam biedt u een kwalitatieve oplossing.

Wij staan graag voor u klaar om samen met u tot een veilig, kwalitatief en mooi eindresultaat te komen.

Kwaliteitsgerichte service met ons aannemersbedrijf

De jonge, ondernemende managementteams van ons aannemersbedrijf weten met enthousiasme en een energieke werkwijze onze beleidsgedachte over te brengen op al onze medewerkers. Zo kunnen zij service- en klantgericht werken aan goede kwaliteit. Dankzij de ruime ervaring en interne opleidingen kunnen zij projecten, gericht op onze expertises, met succes realiseren. Ze hebben liefde voor het vak. Gedurende het bouwproces kunt u bij ons rekenen op een vakkundige manier van uitvoering. Uw vastgoed is in goede handen. Tevens leveren wij een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en communiceren voldoende voor, tijdens en na het bouwproces door middel van rapportages en gereedmelding. U hoeft zich bij aannemersbedrijf De Combi Amsterdam geen zorgen te maken, wij nemen alles uit handen. Indien u niet tevreden bent, wordt dit door ons direct opgelost. Wij zijn uw vertrouwen meer dan waard.

Ons bedrijf houdt tijdens het bouwproces rekening met mens en milieu. Wij bouwen en beheren op een manier waarbij de gevolgen voor het milieu minimaal zijn. Uiteindelijk kan de eindgebruiker gebruik maken van het vastgoed in een gezond klimaat . Op de langere termijn zal deze manier van bouwen in uw voordeel zijn wat betreft onderhoudskosten van het vastgoed. Hiernaast staat de gezondheid en veiligheid van de medewerkers bij aannemersbedrijf De Combi Amsterdam centraal. Zij worden op diverse manieren opgeleid en getraind in de wereld van veilig, gezond en milieubewust werken.

Uw vertrouwen meer dan waard

De Combi Amsterdam is een aannemersbedrijf met liefde voor het vak. Wij kunnen u een flexibele en professionele dienstverlening aanbieden met een kwalitatief goed eindresultaat.

Contact