Onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie

Aanemersbedrijf De Combi Amsterdam heeft een ruime kennis en kundigheid op het gebied van bouwwerkzaamheden. Onze experts hebben genoeg kennis en ervaring om problemen te analyseren en op te lossen. Samen met u komen wij, gericht op onze vier expertises, altijd tot een oplossing, een optimaal bouwproces met perfecte communicatie en een kwalitatief goed en veilig eindproduct. Als klant bij De Combi Amsterdam heeft u een betrouwbare partner gevonden.

Komt u er zelf niet uit en bent u al een tijdje bezig met het plannen van uw bouwproject? Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam staat voor u klaar om te helpen bij de voorbereiding en advisering, planning, uitvoering en nabewerking.

Onderhoud

Bouwbedrijf De Combi is gespecialiseerd binnen Nederland op het gebied van klachten- en mutatieonderhoud. Gericht op onderhoud hebben wij veel te bieden. Bij onderhoud streven wij naar duurzame instandhouding van het vastgoed en brengen we bouwkundige verbeteringen aan. Goed onderhoud is belangrijk voor de leefbaarheid en levensduur van het vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in mutatieonderhoud, planmatig onderhoud en klachtenonderhoud.

Voor meer informatie over deze expertise kunt u kijken op onze speciale pagina over onderhoud.

Verbouw

Heeft u al enige tijd plannen voor het verbouwen van uw woning? Een mooie aanbouw of misschien wel een garage aan het huis. Of een verbouwing van uw bedrijfspand omdat de zaken zo goed gaan dat u meer personeel in dienst neemt? Bij ons kunt u terecht voor elke verbouwing. Daarnaast bieden wij een goed verloop van het proces en nemen wij u het werk uit handen.

Wordt het tijd om de knoop door te hakken en de verbouwing te starten? Kijk dan op onze pagina over verbouwen.

Renovatie

Uw bestaand vastgoed kan worden gerenoveerd door herstel, of wanneer nodig door gedeeltelijke vernieuwing. Hierdoor wordt het weer bruikbaar of veilig voor de bewoner of gebruiker. Indien renoveren niet meer mogelijk is, gaat De Combi Amsterdam over op herbouw of nieuwbouw.

Wilt u meer informatie over renoveren bij De Combi, dan kunt u kijken op de pagina renovatie.

Restauratie

Restauratie vereist vakmanschap en liefde voor het vak. Bij De Combi Amsterdam kunt u er van op aan dat onze vaklieden met zorg uw pand restaureren naar het verlangde niveau.