Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam is zeer daadkrachtig als het mutatieonderhoud betreft. Deze specifieke vorm van onderhoud wordt uitgevoerd zodra er iets verandert. Komt er bijvoorbeeld een nieuwe bewoner in één van uw woningen?
Zodra een huurder de woning verlaat, na enkele maanden of na 40 jaar, is het vanzelfsprekend dat er wellicht een aantal onderhoudswerkzaamheden verricht moeten worden voordat de nieuwe bewoner de woning kan betrekken. Al naar gelang van de wensen van de opdrachtgever voeren wij het benodigde onderhoud uit, of geven wij bijvoorbeeld badkamers en keukens weer een opfrisbeurt.
Hierbij wordt gewerkt aan de hand van een door u aangeleverde lijst, of indien gewenst bekijken en adviseren wij de werkzaamheden en voeren in overleg met u het benodigde werk uit. Ondanks de strakke planning die bij mutatieonderhoud komt kijken, is er volop ruimte voor flexibiliteit. En natuurlijk behoren keuzemogelijkheden voor de bewoners tot de mogelijkheden, zij zullen tenslotte de woning gebruiken. Naast de algemene vereisten voor een goede woning, heeft elke nieuwe bewoner eigen ideeën en wensen voor bijvoorbeeld het tegelwerk, de badkamer en de keuken.
Zorgen dat de nieuwe bewoners zo snel mogelijk in de nieuwe, opgeknapte woning kunnen, dat is waar mutatieonderhoud bij ons om draait. Mutatieonderhoud levert u tevens een zeer korte leegstandsperiode op dankzij een snelle uitvoering van de werkzaamheden.

Onze service- en onderhoudsafdeling

  • 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Beschikt over betrokken, betrouwbaar, goed opgeleid en ervaren personeel
  • Heeft voor iedere opdrachtgever een vast aanspreekpunt
  • Elke servicemedewerker heeft zijn ‘eigen wijk’
  • Beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten zodat altijd de juiste mensen voor uw onderhoudswerk worden gevonden
  • Biedt een professionele, flexibele en snelle dienstverlening
  • Beschikt over een modern en up-to-date registratiesysteem
  • Werkt zeer efficiënt door een goede planning en vernieuwende werkmethoden

Werken aan mutatieonderhoud waarbij volop ruimte is voor flexibiliteit.
Neem nu contact op met De Combi Amsterdam.