projecten aannemersbedrijf De Combi Amsterdam
Projecten van De Combi Amsterdam

Omdat De Combi Amsterdam al vanaf 1972 werkzaam is, hebben wij een ruime ervaring in verbouw, nieuwbouw, onderhoud renovatie en restauratie.
In de afgelopen jaren zijn door ons een zeer groot aantal projecten met succes gerealiseerd en hier zijn wij erg trots op.
Door inschakeling van ons aannemersbedrijf bij het realiseren van projecten, kunt u maximaal gebruikmaken van deskundige inbreng op het gebied van bouwkosten en uitvoeringsaspecten. Zo komen we samen met u tot een optimale projectbeheersing betreft kosten, kwaliteit en bouwtijd.

Of het nu gaat om de verbouwing van een kasteel, de restauratie van een kerk, de renovatie van een particuliere woning, het bouwen van diverse winkelpanden of het intern renoveren van een compleet bungalowpark; De Combi Amsterdam pakt elk project met beide handen aan. Wij hebben voldoende ervaring in projectontwikkeling.
De organisatie van onze projectafdeling is duidelijk van opzet en kent korte communicatielijnen.

Ons bedrijf heeft de volgende kenmerken:

  • De voorbereiding en uitvoering vallen onder de directe verantwoordelijkheid van de directie, dus altijd “korte lijnen”
  • De projectvoorbereiding wordt verzorgd door het bedrijfsbureau (calculatie en planning)
  • De uitvoering van het project wordt begeleid door een projectleider zodat het project door onze vakkundige medewerkers conform planning wordt gerealiseerd
  • Per project wordt een projectteam samengesteld bestaande uit projectleider, werkvoorbereiders en projectuitvoerders
  • We beschikken over betrokken, betrouwbaar, goed opgeleid en ervaren personeel
  • We hebben een vast aanspreekpunt voor iedere opdrachtgever
  • Werkt zeer efficiënt door goede planning en innovatieve werkmethoden

Om een indruk te krijgen van door ons gerealiseerde projecten, hebben wij aan de rechterkant een aantal projectvoorbeelden op een rijtje gezet. Hiermee kunt u de diversiteit in onze projecten bekijken.