In opdracht van De gemeente Haarlemmermeer heeft Aannemersberijf De Combi Amsterdam een bestaande bedrijfshal te Nieuw-Vennep verbouwd tot een brandweerkazerne.

  • p014-01
  • p014-02
  • p014-002
  • p014-04

 

Na de verbouwing was de kazerne weer volledig gemoderniseerd en up to date om de gemeenschap van dienst te kunnen zijn. De kazerne is voorzien van slaapkamers met de daarbij behorende badkamers, fitnessruimte, keuken en relax ruimte maar ook vergader/annex instructie ruimte. De Combi Amsterdam heeft de bouwkundige wanden inclusief kozijnen en deuren, staalconstructie, elektrische installaties, sanitaire installaties, brandwerende bekledingen, systeemplafond, tegelwerk, vloer coating, schilderwerk en vloerbedekking verzorgd.

Projectgegevens

Project: Verbouw bedrijfshal tot brandweerkazerne
Locatie: Nieuw Vennep
Directievoering: BBN
Opdrachtgever: Gemeente Haarlemmermeer

Verbouw bij De Combi Amsterdam is snel en vakkundig.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over uw verbouwplannen.