Verbouwen


  • servicebus-630
  • p002-93
  • p001-63
  • p001-66

Verbouwen met De Combi Amsterdam

Verbouwen is één van onze expertises en wij kunnen u hierin de juiste kennis aanbieden. De Combi begrijpt dat er bij een verbouwing veel op uw af komt en het moeilijk te beslissen is waar en hoe u het beste kunt beginnen. Verbouwen vergt namelijk een goede voorbereiding en planning. Ook gedurende het bouwproces dient het één en ander bijgehouden te worden en kunt u weleens snelle beslissingen moeten nemen. Tijdens de bouw loopt u vaak tegen moeilijkheden of onverwachte wendingen aan waarvoor u een beslissing moet nemen en misschien wel van uw wensen of verwachting af moet stappen. Wij nemen deze taken graag voor u uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in verbouwen en hebben hierin ruime ervaring opgedaan. Bij ons kunt u een goede advisering, planning en nazorg verwachten gedurende het bouwproces. De Combi is een betrouwbare partner waarop u kunt rekenen. We kunnen verschillende verbouwingen voor u realiseren. Enkele voorbeelden zijn:

  • Verbouwen van kantoren
  • Verbouwen van uw woning met een mooie uitbouw of serre
  • Verbouwen van al uw winkelfilialen

Met liefde voor het vak verbouwen

Het verbouwen van een woning of pand is vaak een grote klus. Het is niet iets wat u meerdere malen in een jaar doet. Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam biedt u een eerste stap op weg naar een succesvolle verbouwing. Bij ons staat trajectbewaking ten dienste van het resultaat en is de eindgebruiker het centrale doel. Voor een optimale dienstverlening is onze werkwijze gericht op zeven pijlers.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zijn vakkundig goed opgeleid. Ze werken klant- en servicegericht aan de juiste kwaliteit. Verbouwen bij ons is gegarandeerd het juiste materiaal gebruiken. Wij zorgen voor een degelijke uitvoering van de verbouwinggelet op de mens en het milieu. Aan het verbouwen van vastgoed hangt vaak een serieus prijskaartje vast. Bij ons kunt u uitgaan van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Verbouwen is voor ons vanzelfsprekend

Bouwbedrijf De Combi Amsterdam bouwt met beleid. Verbouwen kan namelijk iedereen, maar bouwen met beleid is een heel ander verhaal. Bij ons is bouw vanzelfsprekend. Misschien heeft u voor de toekomst plannen voor het verbouwen van vastgoed. Wilt u bijvoorbeeld een mooie uitbouw aan de woning, een uitbreiding van uw winkel of nieuwe badkamers in de vakantiehuizen van uw recreatiepark? Onze medewerkers pakken elke verbouwing met twee handen aan.

Verbouwprojecten

Wij hebben verschillende verbouwprojecten met succes afgesloten. Op onze projectenpagina kunt u eens een kijkje nemen om te zien hoe De Combi Amsterdam een verbouwing aanpakt.