Missie

Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn het beste bewijs. Naast een passende offerte draagt een goede planning van de werkzaamheden bij aan een zo kort mogelijke belasting van de leefsituatie van de bewoners. De know-how en het vakmanschap van Aannemersbedrijf De Combi Amsterdam. garanderen een optimaal resultaat. Enthousiasme, kwaliteit, vakbekwaamheid, resultaatgericht en all-round zijn onze trefwoorden. Daarnaast wil aannemersbedrijf De Combi Amsterdam vertrouwen en vakmanschap uitstralen en een bedrijf zijn, waar menselijke waarden en normen worden gerespecteerd.

Visie

De kracht van Aannemersbedrijf de Combi Amsterdam is gelegen in het bieden van een totaalconcept dienstverlening voor een ieder met bouw- en/of verbouw plannen. Van ontwikkeling tot creatie en uitvoering! Met verrassende oplossingen voor elke opdracht. Omdat ons bedrijf er bewust voor heeft gekozen de overheadkosten tot een minimum te beperken en omdat wij een dusdanige omvang hebben dat we ook scherpe afspraken kunnen maken met leveranciers en onderaannemers kunnen we onze projecten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Door een proces gestuurde organisatie en als een bedrijf met vaste (keten)partners, willen we waarde blijven toevoegen voor onze klanten.

Onze organisatie

De Combi Amsterdam is een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het uitvoeren van reparatie- en mutatie onderhoud, planmatig onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Ook voor verbouwingen kunt u bij ons terecht. Wij verrichten onderhoud aan vastgoed zoals woningen en bedrijfspanden. Uw onderhoud, is onze passie!

Klanten en contractonderhoud

Onze klantenkring is zeer breed en al vele jaren mogen wij woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorginstellingen en bedrijven tot onze vaste klandizie rekenen.

Servicecenter

Onze flexibele en professionele medewerkers nemen opdrachten aan en zorgen voor een snelle en zorgeloze afhandeling. Daarvoor zijn wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar. Opdrachten worden snel en vakkundig opgelost.