Werkwijze gebaseerd op zeven pijlers

Bouwen kan iedereen. Bouwen met beleid is een heel ander verhaal. Aannemersbedrijf De Combi vindt het belangrijk om de klant een optimaal bouwproces aan te kunnen bieden met een kwalitatief goed eindproduct. Wij denken met u mee over wensen en verwachtingen. Onze medewerkers zijn vakkundig onderlegd en hebben genoeg kennis om uw droom te realiseren. Om een goede dienstverlening aan te kunnen bieden, is de werkwijze van De combi gebaseerd op een zevental pijlers, namelijk:

  • Kwaliteit
  • Servicegerichtheid
  • Betrouwbaarheid
  • Snelheid
  • Uniformiteit
  • Veiligheid
  • Maximale inzetbaarheid

Aannemersbedrijf De Combi bouwt aan perfecte kwaliteit met een intern, zelfstandig kwaliteitsbewakingssysteem. Dit systeem is volgens ISO 9001 vastgelegd in een kwaliteitshandboek. Hiermee werken we aan de juiste kwaliteit in onze producten gericht op klanttevredenheid.
We werken service- en klantgericht. Bij ons kunt u uitgaan van de juiste service, gericht op uw wensen en verwachtingen met goede, korte communicatielijnen voor, tijdens en na het bouwproces. Tevens wordt er altijd naar uw mening geluisterd. De klant en eindgebruiker zijn bij ons het centrale doel.
Onze medewerkers zijn vakbekwaam en betrouwbaar. Door interne opleidingen zijn zij veelzijdig in hun werk. Doordat ze meerdere werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren, levert dit snelheid in het werk op.
Uniformiteit is bij De Combi Amsterdam erg belangrijk. Door de landelijke dekking kunnen wij een maximale inzetbaarheid aanbieden.
Gelet op veiligheid hanteert De Combi Amsterdam een VGM-beleid. Dit beleid is erop gericht persoonlijk letsel, materiƫle en natuurschade te voorkomen. De veiligheid van onze medewerkers, klanten en gebruikers van het vastgoed staat voorop. Daarnaast staan wij voor de mens en het milieu. Bouwen met oog op de toekomst, dat is waar het om gaat.

Met zeven pijlers realiseert De Combi Amsterdam een optimaal bouwproces om uw wensen en verwachtingen te kunnen vervullen.

Neem contact met ons op